The Division film komt eraan met Deadpool regisseur

  Er zijn nieuwe details onthuld over The Division film. Zo zal David Leitch (John Wick, Deadpool 2) de aankomende filmadaptatie regisseren. Een exacte releasedatum voor de film is nog niet bekend.

  Eerder werd bekendgemaakt dat Stephen Gaghan de filmadaptatie van The Division zou regisseren. Het lijkt erop dat Gaghan het project heeft verlaten en een vervanging is al aan het licht gekomen. David Leitch zal nu de regie van The Division op zich nemen en heeft een druk schema voor de boeg. Naast Deadpool 2 zal Leitch ook een Fast & Furious spinoff film regisseren, genaamd Hobbs & Shaw.

  The Division film met bekende acteurs

  Details over de Division film zijn schaars, maar wel is bekend dat Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain de hoofdrollen moeten vertonen. The Division game speelt zich af in de toekomst waarin een virus zich heeft verspreid op Black Friday door middel van papier geld. Hierdoor zijn miljoenen overleden en heerst er chaos bij de overlevende bevolking. Het is aan een groep getrainde mensen om de resterende bevolking te redden van zekere ondergang.

  Of de filmadaptatie het verhaal van de game zorgvuldig zal overnemen is nog niet bekend, maar The Division is rijp om naar het witte doek vertaald te worden. Een exacte releasedatum voor de Division film is nog niet bekend.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.