The Division film heeft eindelijk een regisseur

  Variety weet te melden dat de The Division film eindelijk een regisseur heeft. Stephen Gaghan heeft zich aan het project verbonden. Gaghan zal het regisseren en schrijven van de film op zich nemen.

  Enkele tijd geleden maakte Ubisoft bekendgemaakt dat de studio interesse heeft om verschillende franchises te verfilmen. Deze maand kwam de eerste uit, Assassin's Creed, en de volgende films staan op de planning. Nu heeft de studio goed nieuws voor alle The Division fans, de film heeft een regisseur.

  Gaghan gaf de volgende verklaring over zijn nieuwe functie bij de film:

  "Ik ben erg enthousiast op te werken met Ubisoft Motion Pictures en om samen te werken met het team van Massive Entertainment om The Division naar het grote scherm te brengen. The game was een enorm succes, vooral door de grote visuele uiterlijk, het mid-apocalyptic Manhattan dat ze hebben gecreëerd"

  Gaghan voegt daarbij dat hij er erg naar uit kijkt om te werken met Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal, die al eerder aan het project waren verbonden. Stephen Gaghan is zeker een bevoegd als schrijver en regisseur van de film. Gaghan heeft meerdere prijzen gewonnen voor het scenario van de film Traffic.

  Nog maar weinig te vertellen over de The Division film

  Wanneer de film zal gaan beginnen met filmen, hangt voor het grootste gedeelte af van het script. Wanneer deze af is zal Ubisoft Motion Pictures de film moeten gaan verkopen aan een studio die de film wil gaan produceren. Daarna zal de The Division film beginnen met filmen.

  Op dit moment Ubisoft ook al bezig met een verfilming van de Splinter Cell games, waarin Tom Hardy de hoofdrol moet gaan spelen. Er is ook voor deze film nog geen officiële releasedatum, maar daar zullen we in de toekomst zeker meer over horen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.