The Division cheaters krijgen permaban

  Wanneer je valsspeelt in Ubisofts The Division, dan zou dat wel eens de laatste keer kunnen zijn dat je de game speelt. Ubisoft Massive heeft bekendgemaakt dat ze The Division cheaters vanaf nu direct een permaban zal geven.

  Dit zal zonder waarschuwing gebeuren dus wanneer de The Division cheaters worden aangepakt hebben ze direct een permanente verbanning uit de game. Het team achter The Division zegt dat ze het plezier dat veel spelers beleven aan de game niet wil laten verpesten door mensen die cheats gebruiken.

  Eerder kregen cheaters een ban van 14 dagen uit het spel en de ontwikkelaar geeft aan dat ze daar veel van geleerd heeft. In totaal zijn er 30.000 accounts van cheaters die werden geblokkeerd, waarvan er 3800 The Division cheaters al een permaban hebben ontvangen.

  De ontwikkelaar zegt ook dat ze erachter kwam dat wanneer cheaters gepakt werden en een ban ontvingen van 14 dagen, deze The Division cheaters na die 14 dagen weer op dezelfde voet verder ging.

  The Division cheaters verliezen alles

  In eerste instantie trekken eerst de The Division cheaters aan het kortste eind. Zij verliezen naast toegang tot de game ook alle vooruitgang die ze hadden geboekt met hun personage. Wanneer je gepakt wordt met een cheatprogramma verlies je dus alles.

  Naast The Division cheaters wil Ubisoft Massive ook gaan kijken wat ze kan doen aan spelers die zich misdragen in de game. Wanneer je bijvoorbeeld constant iemand uitscheldt of gewoon andere spelers irriteert kun je dan waarschijnlijk ook rekening op een bepaalde straf. Deze straf zal waarschijnlijk niet zo rigoureus zijn als het is voor The Division cheaters.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.