The Division 2 release onthuld - Overleven in Washington

  The Division 2 release is bekendgemaakt. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie zijn de eerste details over de game aan het publiek getoond. Daarnaast is de setting en gameplay op de grote schermen getoond.

  The Division 2 release is bekendgemaakt tijdens de Microsoft E3 2018 persconferentie. De game gaat uitkomen in de derde maand van 2019, om precies te zijn op 15 maart kun je lekker met het tweede deel aan de slag.

  De game gaat zich ditmaal alleen niet afspelen in New York. De setting van The Division 2 is namelijk verhuisd naar de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington DC.

  De manier waarop je missies moet doen, lijkt niet veranderd te zijn. Via de map kun je nog steeds side-missies doen, maar wel zijn er nieuwe wapens. Er werd namelijk gesproken over het vechten met een kruisboog.

  The Division 2 release gepaard met gameplay

  Naast de onthulling trailer, werd er ook een flinke gameplay demo getoond. Deze liet de eerste echte beelden zien van de game wanneer je samen of alleen aan het spelen bent. In de onderstaande video kun je deze nog even goed bekijken.

  Vanaf 15 maart 2019 is The Division 2 te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor het zover is, kun je je alvast inschrijven voor de beta van The Division 2. Om je hiervoor aan te melden kun je je via de Ubisoft-site opgeven.

  Nog meer E3 nieuws

  Natuurlijk staat er nog veel meer E3 nieuws op je te wachten. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht mag Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus hou XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.