The Division 2 release gaat gepaard met prequel-boek Broken Dawn

  Fans van Tom Clancy’s The Division hebben extra mazzel op 15 maart 2019. Dan vindt The Division 2 release plaats samen met het boek Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn. De prequel vertelt een verhaal dat voorafgaat aan de avonturen die gamers in het tweede deel kunnen beleven.

  Het nieuwe boek is geschreven door Alex Irvine, wordt uitgegeven door Titan Books en zal dus gepaard gaan met The Division 2 release. Het is een roman die het verhaal vertelt over de gebeurtenissen voor The Division 2. Broken Dawn is een spannende, roman vol met actie waarin de lezers kunnen ontdekken hoe ver mensen kunnen gaan om hun dierbaren te redden.

  Het boek vertelt dan ook een gloednieuw avontuur in het universum van The Division. Zoals fans van de eerste game wel weten, leven de personages in een wereld waarin een virus is verspreid via bankbiljetten. Dit alles gebeurt op Black Friday. Hierdoor breekt er al snel paniek uit en wordt New York zelfs onder quarantaine geplaatst.

  Het tweede deel van The Division speelt zich meer dan een half jaar af na de gebeurtenissen van het eerste deel en laat New York achter zich. Ditmaal wordt Washington DC aangedaan en na de verstreken tijd zijn er verschillende fracties ontstaan. Die dreigen nu met elkaar op de vuist te gaan en daar moet wat aan gedaan worden.

  The Division 2 release brengt meer dan de game

  Naast de game en Radiant Dawn worden er nog meer boeken over The Division uitgebracht. Dark Horse Comics (bekend van de Avatar The Last Airbender strips) brengt namelijk een boek uit over de wereld van The Division dat ergens in 2019 zal verschijnen. Het boek wordt ook uitgebracht als Limited Edition-versie die vanaf 23 april verkrijgbaar zal zijn.

  Dark Horse Comics zal ook een reeks stripboeken uitbrengen die zich afspeelt in het universum van The Division. Het wordt een driedelige reeks die een verhaal gaat vertellen dat zich afspeelt tussen de eerste en tweede game. De stripboeken staan gepland om in de zomer uit te komen.

  Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.