The Division 2 release aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft Tom Clancy's The Division 2 release aangekondigd. Zo zijn er al een aantal dingen online te vinden, waaronder het logo. Verder kwam naar buiten dat er tijdens de E3 meer informatie over de game naar buiten komt.

  Dit logo verscheen op de server van Ubisoft en is er nog altijd te zien. Niet snel na het spotten van deze foto verscheen ook het persbericht van Massive Entertainment, één van de studio's van Ubisoft die ook werkte aan het eerste deel van The Division.

  Tom Clancy's The Division 2 release aangekondigd

  Een logo en persbericht dus, waarin het volgende te lezen is:

  ''We zijn blij om te mogen aankondigen dat we op dit moment bezig zijn met Tom Clancy's The Division 2. De productie is onder leiding van Massive Entertainment en er wordt nauw samengewerkt met andere Ubisoft studio's. The Division 2 zal draaien op een betere versie van de Snowdrop Engine om zo onze ambities waar te maken.''

  Aldus Julian Gerighty, creative director van Massive Entertainment.

  Daarnaast is er ook te lezen dat Ubisoft verder gaat met het uitbreiden van de originele The Division. Zo komen er nog twee grote updates aan voor het spel met twee nieuwe evenementen en een update voor de Xbox One X, om zo New York City te kunnen ontdekken in een wereld van 4K.

  Verder liet Gerighty weten dat er meer informatie over Tom Clancy's The Division 2 release bekend wordt gemaakt tijdens de E3. Een exacte releasedatum of andere informatie heeft de ontwikkelaar nog niet laten weten.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.