The Division 2 pre-order gaat gepaard met gratis game

  Gamers die de digitale versie van The Division 2 op PC hebben of willen kopen kunnen hun geluk op. Ubisoft geeft namelijk een gratis game weg als je een online pre-order plaatst van The Division 2. Er kan gekozen worden uit drie topgames.

  XGN

  Tot en met 31 maart kunnen alle gamers die een The Division 2 pre-order hebben geplaatst of gaan plaatsen een gratis game krijgen. Hiervoor ga je naar de pagina van Ubisoft en log je in met jouw Ubisoft-account. Wanneer je een pre-order hebt geplaatst krijg je een activatiecode die je in U-Play in moet vullen om de game te activeren. Na dit gedaan te hebben ga je naar de Ubisoft pagina en log je in met je account.

  Hier kun je uit drie verschillende gratis games kiezen: Tom Clancy’s: Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 en Far Cry Primal. Let wel op, het is alleen mogelijk om een gratis game te krijgen als je The Division 2 online vooruit hebt besteld en speelt op PC. PlayStation 4 en Xbox One gamers kunnen dus helaas geen gebruik maken van deze actie.

  The Division 2 pre-order geeft 2 games voor de prijs van 1

  De private beta van The Division 2 is net geweest en nu is het wachten op de release op 15 maart 2019. Of toch niet, want de open beta is namelijk van 1 tot 4 maart te spelen. Hier zal één van de drie Dark Zones beschikbaar zijn, een endgame missie en karakterspecialisaties die normaal pas beschikbaar zijn vanaf level 30.

  The Division 2 is vanaf 15 maart 2019 te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.