The Division 2 pre order bonussen bevatten early access

  Ubisoft heeft de The Division 2 pre order bonussen bekendgemaakt. Er komen meerdere edities van de game die zelfs early access bieden aan spelers.

  Iedereen die de standaard editie reserveert krijgt geen extra’s, alleen de basisgame die vanaf 15 maart wereldwijd verkrijgbaar is. Naast de standaard editie zijn er nog vier andere edities die allemaal eerder toegang bieden. Met de edities kunnen spelers drie dagen eerder de wereld van The Division 2 in duiken. Wij konden de game tijdens de afgelopen E3 al spelen en de ontwikkelaars hebben ons over het algemeen niet teleurgesteld.

  De vier andere edities zijn de Gold Edition, Digital Ultimate Edition, Dark Zone Collector’s Edition en de Phoenix Shield Collector’s Edition. De twee laatstgenoemde pakketten bevatten de meeste bonussen.

  Gold en Ultimate edities

  Met de Gold Edition krijgen gebruikers drie dagen eerder toegang en de Year One Pass waarmee spelers zeven dagen eerder toegang krijgen tot de gratis Year One episodes. Spelers kunnen ook exclusieve items verzamelen, deelnemen aan extra activiteiten en meer.

  De Digital Ultimate Edition bevat ook de Year One Pass en spelers krijgen met deze editie tevens drie dagen eerder toegang tot de game. Bij de Ultimate Edition komen ook drie digitale packs beschikbaar: de Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack en First Responder Pack.

  Luxe edities

  Nu komen we bij de edities die wel heel veel extra content hebben. De Dark Zone Collector’s Edition bevat een collectible figurine van Heather Ward van 30 cm, dit is een gespecialiseerde agent in Tom Clancy’s The Division 2. Ook heeft de editie fysieke items inclusief een lithografisch boek, een game soundtrack, de kaart van Washington DC en bevat deze een Battleworn Secret Service Pack voor in-game. De fysieke items zitten ingepakt in een premium box.

  De laatste editie is de Phoenix Shield Collector’s Edition die exclusief in de Ubisoft Store te pre-orderen is. De editie bevat de Year One pass, drie digitale packs: Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service en First Responder Pack en een collectible figurine van de agent Brian Johnson compleet met zijn apparatuur en uitrusting. Tot slot zijn er fysieke items waaronder een steelbook metal case, een lithografisch boek, een game soundtrack en de kaart van Washington DC.

  The Division 2 pre order bonussen komen met flinke prijs

  Ubisoft heeft tevens nog een collectible figurine onthuld van Brian Johnson, een voormalig sluipschutter van de politie in Baltimore. Het personage is in bezit van een TAC-50X Sniper Rifle. De figurine kan samengevoegd worden met de Heather War figurine uit de Dark Zone Collector’s Edition.

  In iedere editie zit de basisgame inbegrepen. Elke editie behalve de standaard editie biedt drie dagen eerder toegang. De game is vanaf 15 maart 2019 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor de Phoenix Shield Edition ben je 249,99 euro kwijt, voor de Dark Zone Edition 109,99 euro, de Ultimate Edition 119,99 euro, de Gold Edition 99,99 euro en de standaard editie 59,99 euro.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.