The Division 2 en Anthem Xbox One bundels komen eraan

  Februari is een maand vol met toffe game releases, maar ook in maart kunnen we ons opmaken voor een aantal AAA games. Onder andere Anthem en The Division 2 komen uit in deze maanden. Microsoft heeft bekendgemaakt dat er Xbox One bundels voor The Division 2 en Anthem aankomen.

  Dit nieuws werd bekendgemaakt via de nieuwe Inside Xbox. Dit terugkerende programma zagen we op 5 februari weer voor het eerst in 2019. In de eerste Inside Xbox aflevering van 2019 werd er aandacht besteed aan Crackdown 3 en er zou nog een speciale onthulling worden gedaan. Dit bleken dus de The Division 2 en Anthem Xbox One bundel, die in de komende maanden uitkomen. De bundels worden beschikbaar gemaakt, wanneer de games uitkomen.

  The Division 2 en Anthem Xbox One bundels binnenkort beschikbaar

  De eerste van de bundels is voor Anthem en bevat een witte Xbox One S met een witte controller. Bij deze Xbox One S Anthem bundel, die 1TB aan opslagruimte heeft, krijg je de Anthem Legion of Dawn Edition. Daarnaast krijg je een maand toegang tot EA-access, Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Voor de Anthem Xbox One bundel betaal je 299 euro. Wij gingen al aan de slag tijdens het Anthem preview evenement. Daarnaast hebben we de VIP demo van Anthem gespeeld, die aan het einde van januari beschikbaar was.

  De eerste The Division Xbox One bundel bevat een witte Xbox One S met 1TB opslagruimte, een witte controller en de standaardeditie van The Division 2. Daarnaast krijg je een maand toegang tot de services van de Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Ook voor deze Xbox One S bundel betaal je 299 euro.

  Ook een Xbox One X bundel

  Dan is er ook nog een The Division 2 Xbox One X bundel. Deze console heeft ook 1TB opslagruimte en hierbij krijg je de standaardeditie van The Division twee, een maand Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Voor deze console moet je wel iets dieper in de buidel tasten, want je betaalt 499 euro.

  Anthem komt op 22 februari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. The Division 2 komt een maand later op 15 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.