The Division 2 beta details bekendgemaakt door Ubisoft

  Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over The Division 2 beta. Ubisoft heeft onder andere openbaar gemaakt welke onderdelen de beta zal bevatten. De beta zal onder andere early game missions bevatten en endgame. De beta zal vanaf 7 februari te bespelen zijn.

  De details van The Division 2 beta gaan nog verder dan dit. Je kunt namelijk ook PvPvE gameplay doen in een van de drie Dark Zones die in de game zitten.Ook kun je georganiseerde PvP gameplay doen in een Conflict modus. Naast deze extra details over PvP gameplay zijn er ook een aantal extra dingen die nu bekend zijn over deze zogeheten early game missions en endgame.

  De early game mission bevat twee basis missies die te bespelen zijn in storymodus, normale modus en moeilijke modus. Naast deze basis missies zijn er ook een aantal zijmissies te bespelen. Als we de details goed bekijken dan heeft de beta van The Division 2 vijf zijmissies om te spelen. Naast deze zijmissies kun je ook rondlopen in de open wereld en daar nog van alles doen.

  Naast beta ook nog andere The Division 2 details?

  Niet alleen zijn deze dingen bekend van de beta van The Division 2. Er waren al een aantal andere dingen bekend over bijvoorbeeld de multiplayer. In ons artikel over The Division 2 PvP met de grootste veranderingen op een rijtje vertelde we al wat meer. Je hebt bijvoorbeeld een verbeterd Rogue-systeem waarmee je extra beloningen weet te krijgen.

  Wanneer je namelijk als Rogue mensen gaat vermoorden word je vanzelf een Grey Rogue. Dan ben je nog geen volwaardige Rogue agent, maar word je wel al gemarkeerd op de kaart. Andere spelers kunnen je dan nog niet vermoorden. Wanneer je vijf andere spelers hebt vermoord, word je een Red Rogue en begint de strijd op leven en dood echt.

  Wanneer het je lukt om in levensgevaar een bepaalde locatie te bereiken word je als Red Rogue overspoeld met beloningen. Dit is nog maar een handje vol informatie die al bekend is. Voor de rest moet je wachten tot de game uitkomt.

  The Division 2 zal uitkomen voor de PC, Xbox One en de PS4 op 15 maart.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.