The Division 2 beta crasht bij te lange speelsessies

  De game client van The Division 2 beta crasht als je de game te lang speelt. Hiervoor waarschuwt Ubisoft in een blogpost. De uitgever adviseert om elke twee tot drie uur de game te herstarten om het probleem tegen te gaan.

  De speelduur is een van de twee manieren waarop de game kan crashen. Ubisoft benadrukt dat je ook moet opletten bij het versturen van een game invite. De game client van The Division 2 beta crasht zodra je een uitnodiging accepteert terwijl de game inactief is. Er wordt geadviseerd om je alleen via de game zelf bij een groep te voegen.

  The Division 2 beta crasht en heeft wat andere problemen

  Ubisoft noemt de crash een probleem met hoge prioriteit. De uitgever verzekert dat dit bij de release van de volledige game niet meer aanwezig is. In het forum van de beta post de uitgever alle bekende problemen in de game.

  Zo valt er te lezen dat de lijn van de gps je naar een gesloten hek van het Witte Huis stuurt en de Dropped Loot melding niet goed werkt in de Dark Zone. Vijanden gedragen zich soms ook raar. Het is zelfs mogelijk dat ze door de lucht vliegen als ze van railingen vallen.

  De beta start op donderdag 7 februari en eindigt op maandag 11 februari. De details van The Division 2 beta zijn afgelopen maart bekendgemaakt. In ons artikel over de PvP van de game lees je meer over dit aspect van de shooter. The Division 2 is vanaf 15 maart te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.