The Devil All the Time op Netflix met Tom Holland en Chris Evans

  Netflix stopt voorlopig nog niet met haar Originals, of het nou series of films zijn. The Devil All the Time is één van Netflix’ nieuwe films. In deze film zullen we enkele bekende gezichten uit de Marvel Cinematic Universe zien.

  Gage Skidmore

  Voor The Devil All The Time hebben Tom Holland en Chris Evans het leven als superheld even achter zich gelaten. De acteurs zullen samen te zien zijn in The Devil All The Time op Netflix. Veel informatie over de nieuwe film is nog niet duidelijk. Enkele castleden zijn bekendgemaakt via Twitter, maar de rolverdeling is nog niet helemaal duidelijk.

  Het verhaal begint aan het einde van de tweede wereld oorlog. Willard Russel heeft zijn vrouw verloren aan kanker, ondanks al zijn pogingen om haar te redden. Zijn zoon Arvin, gespeeld door Tom Holland (Spiderman: Homecoming), groeit na deze gebeurtenis zonder zijn ouders op.

  De film volgt daarnaast ook nog andere personages, zoals Carl en Sandy Henderson. Dit getrouwde stel is op pad om modellen te fotograferen, maar ondertussen zijn ze serie moordenaars die het leuk vinden om hun slachtoffer eerst te achtervolgen. Ondertussen zijn Roy, gespeeld door Robert Pattinson (Twilight), en zijn vriend Theodore op de vlucht voor de politie.

  The Devil All The Time op Netflix met twee Marvel acteurs

  De cast bestaat dus uit meerdere bekende namen. Van heel de cast zijn Tom Holland en Chris Evans degenen die binnenkort samen in een andere film te zien zijn. De acteurs zitten dan ook zeker niet stil, want over enkele maanden hebben we de mogelijkheid om Avengers: Endgame te zien. Daarnaast zal Tom Holland nog te zien zijn in Spiderman: Far From Home. Spiderman: Far From Home zal pas na Avengers: Endgame in de bioscoop te zien zijn. Wel kunnen we de Spiderman: Far From Home trailer alvast bekijken.

  Hoe de acteurs zullen presteren in The Devil All The Time is nog maar de vraag. Het is niet duidelijk wanneer de film precies te zien zal zijn, maar dit zal rond 2020 worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.