The Defenders trailer van Netflix nu online - vol met gevechten

  Er is eindelijk een The Defenders trailer te zien. De Netflix serie met in de hoofdrol vier Marvel helden zal later dit jaar uitkomen. In de trailer zien we Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist en Luke Cage in actie.

  De nieuwe Netflix serie The Defenders is geproduceerd door Marco Ramirez, Doug Petrie en Jeph Loeb. Al eerder kwam er een teaser uit voor de serie en lekte er beelden van de set.

  The Defenders volgt Jessica Jones (Krysten Ritter), Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox), Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones) en Luke Cage (Mike Colter). Deze Marvel karakters hadden allemaal al hun eigen shows op Netflix maar bundelen dus nu hun krachten.

  De series waarin deze helden spelen zijn allemaal vrij donker van toon en focussen ook op de persoonlijke problemen die de karakters meemaken in hun leven. Om New York te kunnen redden tegen een opdoemend kwaad moeten de helden hun eigen problemen links laten liggen en samen leren werken.

  The Defenders trailer bomvol actie

  In de trailer, die boven dit artikel te zien is, is te zien hoe Jessica Jones wordt ondervraagt in een cel, waarna Daredevil komt binnenstormen om haar te redden. Ook zien we de bewogen ontmoeting tussen Iron Fist en Luke Cage, die meer dan een beetje agressief wordt. De trailer zit vol met actie en uiteindelijk zien we ook een kort moment de vier helden ook samenwerken in een actiescène.

  The Defenders gaat 18 augustus in premiere op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.