The Dark Pictures Anthology Little Hope onthuld middels trailer

  The Dark Pictures Anthology heeft nog maar net zijn eerste aflevering gekregen met Man of Medan of het tweede verhaal laat van zich horen. Het tweede verhaal van The Dark Pictures Anthology getiteld Little Hope is door een speler ontdekt in de eerste game. De onthulling gebeurde middels een enge trailer die als datum slechts 2020 meegeeft.

  The Dark Pictures Anthology heeft weer van zich laten horen middels een trailer voor het tweede verhaal in de serie. In de trailer is een glimp te zien van het nieuwe horror avontuur. Het verhaal zal dit keer wederom om meerdere karakters draaien en verruilt de setting van het verlaten schip voor een reeks griezelige gebeurtenissen in het bos.

  Het tweede verhaal van The Dark Pictures Anthology heet Little Hope

  In de trailer zien we een typische setting voor horrorverhalen, namelijk een kampvuur dat ergens midden in het bos lijkt te zijn. Een groepje mensen is daar aan het kamperen als het mis lijkt te gaan. In een van de eerste shots zien we een van de hoofdrolspelers, Andrew, vertellen dat hij iemand in het bos zag. Vervolgens zien we een vreemde dame die rond een kampvuur danst en een heuse voodoo-pop. Daarna breekt er paniek uit als een ander karakter, Angela, in gevaar lijkt te zijn. Later in de trailer zien we een bord waarop 'Welcome in Little Hope' te lezen is.

  The Dark Pictures - Little Hope lijkt daarmee wederom kracht te putten uit verschillende horrorelementen. Het bovennatuurlijke element is niet te zien in de trailer, maar wel krijgen we wat hints naar Silent Hill-achtige taferelen en hekserij te zien.

  De Little Hope trailer is vrij te spelen in Man of Medan wanneer je een geheim einde weet te behalen. Hoe de trailer precies vrij te spelen is, is onduidelijk. Waarschijnlijk zal het gaan om het verzamelen van alle geheimen in de game en iedereen het eerste horrorverhaal te laten overleven. Wij recenseerden Man of Medan en beloonden dit horrorverhaal met een 8.5 in de review.

  The Dark Pictures - Man of Medan

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.