The Crown seizoen 2 vanaf december op Netflix

  Na het eerste seizoen komt nu ook The Crown Seizoen 2 op Netflix. De serie is vanaf 8 december weer te zien op de streamingdienst.

  Na het succes van seizoen 1 waarin koningin Elizabeth II het Britse koninkrijk moest leiden, komt ze in seizoen 2 weer terug om haar rijk te verdedigen. Bij de aankondiging heeft Netflix een teaser trailer uitgebracht, deze is bovenaan de pagina te bekijken.

  The Crown seizoen 2 krijgt vele schandalen

  Het nieuwe seizoen speelt zich af van 1955 en 1964. De nieuwste minister krijgt een hoop op zijn dak, en wordt opgevolgd door drie andere ministers. Elizabeth krijgt daarnaast te maken met een illegale oorlog die zich afspeelt in Egypte. Verder gaat een groot schandaal met huwelijksproblemen een grote rol spelen in het nieuwe seizoen.

  In het eerste seizoen van The Crown volgt de kijker koningin Elizabeth als een 25-jarige vrouw die een van de grootste koninkrijken van de wereld moet leiden. Zij krijgt vervolgens een relatie met premier Winston Churchill. Het script is geschreven door Peter Morgan en bevat gebeurtenissen die achter de schermen van het Westminster en Buckingham Palace zijn gebeurd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.