The Crew gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft

  The Crew gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft. Ter ere van haar 30-jarige jubileum stelt Ubisoft zeven maanden lang elke maand één PC game beschikbaar voor Ubisoft Club leden om gratis te downloaden. The Crew gratis te downloaden vanaf volgende week 14 september.

  The Crew is een racegame ontwikkeld door Ivory Tower en Ubisoft Reflections. Ubisoft bracht de game uit in 2014 voor Windows, Xbox 360, Xbox One en Playstation 4.

  The Crew is racegame met een open wereld die zich afspeelt in de Verenigde Staten. The Crew heeft een campaign van ongeveer 20 uur gameplay en zit daarnaast vol met uitdagingen verspreid over de gehele map.

  Binnenkort wordt er ook een uitbreiding uitgebracht voor The Crew genaamd "Calling All Units". Hier komt de politie lijnrecht tegenover een nieuwe groep criminelen te staan en jij moet ervoor zorgen dat het recht zal zegevieren.

  Een uitbreiding voor een racegame gaat natuurlijk ook niet zonder een nieuw arrangement aan voertuigen. De politie laat hier ook zien dat ze er wat van kan met nieuwe sportwagens.

  Hoewel de game kort na de release wat problemen had vanwege bugs en de graphics die niet naar verwachtingen waren, heeft de game tóch een standvastige community opgebouwd. Met drie miljoen spelers verspreid over alle platformen wordt de game nog geregeld bijgehouden door de ontwikkelaars

  The Crew gratis deze maand en nog drie maanden te gaan

  Ubisoft startte haar jubileum door als eerste Prince of Persia: Sands of Time een maand lang gratis beschikbaar te stellen, daarop volgend Tom Clancy's Splinter Cell en deze maand is dat Rayman Origins, maar dat aanbod verloopt snel en met The Crew gratis in september valt er nog te bezien wat de volgende game in de reeks gaat worden.

  De recensie kreeg destijds bij ons een 7.5

  The Crew

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.