The Crew en SimCity voor mobiel al beschikbaar in Australië

  Er is een mobiele editie van The Crew opgedoken in Australië en Nieuw-Zeeland, samen met een SimCity mobiele versie. Deze games zijn officieel nog niet uit, maar krijgen een soft launch in deze landen.

  Ubisoft heeft laten weten dat The Crew Road Empire beschikbaar is voor iPhone en iPad in Australië en Nieuw-Zeeland. De free-to-play game is officieel nog niet te downloaden, en de soft launch in deze landen zorgt ervoor dat er door de kleine populaties daar nog uitgebreid getest kan worden.

  Deze versie van de racegame geeft je een eigen motorclub die je kunt managen en laat je transportcontracten afsluiten. Door hiermee power en invloed te behalen en uit te breiden naar meerdere steden, kun je ervoor zorgen de beste crew te worden.

  SimCity mobiele versie krijgt binnenkort een wereldwijde launch

  Daarnaast is ook de SimCity mobiele versie, SimCity Build It, opgedoken in de App Store en de Google Play Store. Deze free-to-play game is ook te spelen zonder internetconnectie. Je hebt de mogelijkheid om steden te bouwen, rampen te overleven en uitdagingen te volbrengen.

  EA heeft tegen TouchArcade gezegt dat we de wereldwijde launch binnenkort kunnen verwachten en heeft daarbij ook bovenstaande trailer uitgebracht.

  The Crew: Road Empire

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.