The Crew Calling All Units release vanaf vandaag beschikbaar

  De nieuwste DLC uitbreiding van The Crew is vanaf vandaag beschikbaar. In de nieuwste uitbreiding kunnen spelers in de schoenen stappen van de politie. De The Crew Calling All Units release voegt daarmee nog meer spelmogelijkheden toe aan het spel.

  In de nieuwste uitbreiding van The Crew kunnen spelers nu voor het eerst in de rol van politieagent kruipen. Spelers zullen dus straatracers moeten achtervolgen en inrekenen, in plaats van zelf de rol van straatracer op zich te nemen. In de open wereld van The Crew zullen spelers achter het stuur van diverse politievoertuigen kruipen om pakketjes te onderscheppen die andere spelers moeten bezorgen, waardoor een soort kat-en-muisspel ontstaat.

  The Crew Calling All Units release

  Spelers die The Crew nog niet in hun bezit hebben, kunnen de game met alle uitbreidingen in één pakket aanschaffen. Spelers krijgen dan The Crew, de twee uitbreidingen Wild Run en Calling All Units en negentien auto's uit de season pass.

  Spelers die de basisgame al wel hebben, kunnen het best kiezen voor de uitbreiding The Crew Calling All Units die beschikbaar is in de digitale winkels van PlayStation, Xbox en steam. Bij aanschaf van The Crew Calling All Units krijgen spelers bovendien toegang tot The Crew Wild Run. Spelers die deze uitbreiding al in hun bezit hebben krijgen in plaats daarvan de Nissan GT-R 2016 gratis, deze auto is exclusief beschikbaar in The Crew Calling All Units

  The Crew Calling All Units release is vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  The Crew

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.