The Crew 2 en Far Cry 5 release uitgesteld

  The Crew 2 en Far Cry 5 zijn uitgesteld. Dat meldt Ubisoft op haar eigen blog. De Far Cry 5 release is nu op 27 maart. The Crew heeft geen specifieke datum van uitkomen.

  Dit nieuws is vannacht bekend geworden tijdens de Game Awards. Oorspronkelijk had Far Cry 5 een releasedatum van 27 februari, maar nu is de game dus een maand doorgeschoven. Ubisoft heeft aangegeven een maandje langer nodig te hebben om de game helemaal top te maken.

  Diezelfde reden wordt gegeven voor The Crew 2. In eerste instantie zou die uitkomen op 16 maart, maar dat is nu ook van de baan. Wanneer de game wel uitkomt is niet bekend. Wel staat die gepland voor de eerste helft van Ubisofts volgende fiscale jaar, dat loopt van april tot en met september 2018.

  Nieuwe Far Cry 5 release is maand na oorspronkelijke datum

  De nieuwe datum van de Far Cry 5 release is dus een maand na de oorspronkelijke datum. Nieuwe beelden van de game worden morgenochtend om 6 uur op de Ubiblog getoond. Dat is dus lekker wakker worden.

  Far Cry 5 komt 27 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. The Crew 2 heeft dus nog geen definitieve releasedatum, maar die game verschijnt voor dezelfde platformen. Beide games zijn wel al vooruit te bestellen.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.