The Crew 2 DLC plannen onthuld door Ubisoft

  The Crew 2 DLC plannen zijn aangekondigd door Ubisoft. De game zal na de release later deze maand nog flink ondersteund worden. Er gaat ook een Season Pass komen.

  Ubisoft heeft The Crew 2 DLC plannen aangekondigd voor het eerste jaar na de release van de game. Zo zullen er grote gratis updates uitkomen elke drie maanden die het spel groter maken. De eerste grote update zal in september 2018 uitkomen en heet Gator Rush.

  Gator Rush brengt vijf nieuwe voertuigen met zich mee, waaronder de Hovercraft. Verder zal het nieuwe 'Legendary'-niveau geïntroduceerd worden op prestatieonderdelen. Naast de grote updates die elke drie maanden uitkomen, worden er ook regelmatig nieuwe voertuigen toegevoegd. Dit gebeurt elke twee maanden.

  De game zal verder ook uitgebreid worden met nieuwe functies, zoals een PvP-modus. Deze staat gepland voor de tweede grote update die in december van dit jaar uitgebracht wordt. Naast de gratis updates komt er ook een Season Pass uit voor The Crew 2 die 39,99 euro gaat kosten, maar wie de Gold Edition of Motor Edition van het spel heeft bezit deze al.

  In de Season Pass van The Crew 2 treffen spelers drie exclusieve voertuigen aan die vanaf de release te gebruiken zijn. Het gaat hier om de Supermarine Spitfire MK IX, de ICE Marine Bladerunner 35 en de Porsche 911 Turbo 3,6. Season Pass-bezitter krijgen ook zeven dagen eerder toegang tot de maandelijks toegevoegde voertuigen, hebben een exclusieve huislocatie en twee exclusieve outfits. Als laatste krijg je als Season Pass-bezitter ook twintig procent VIP-korting in de in-game winkel.

  The Crew 2 DLC komt minstens een jaar lang

  Zoals de titel van het bovenstaande YouTube-filmpje al doet vermoeden gaat de DLC voor The Crew 2 in ieder geval een jaar lang uitgebracht worden. De releasedatum van The Crew 2 werd eerder dit jaar bekendgemaakt, nadat deze oorspronkelijk op 16 maart 2018 plaats had moeten vinden. The Crew 2 is vanaf 29 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en in onze The Crew 2 preview kun je alvast lezen wat we van de game vinden.

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.