The Crew 2 Beta release bekend - open béta op 24 juni

  The Crew 2 Beta is vanaf volgende week geopend voor iedereen. De open béta van de ambitieuze racegame is te spelen van 21 tot en met 24 juni te spelen, vijf dagen voordat de game op 29 juni definitief moet worden uitgebracht.

  Ubisoft

  The Crew 2 wordt een racegame voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In het spel kun je op hoge snelheid rondcrossen in auto's, boten, vliegtuigen en op motoren. Net als in het eerste deel ligt de focus vooral op de multiplayer. The Crew 2 krijgt een open wereld waarin spelers het in verschillende gamemodi tegen elkaar of tegen de AI op kunnen nemen.

  De game zou eigenlijk in maart al verschijnen, maar werd vervolgens uitgesteld. Wel is er op dit moment al een gesloten béta bezig waarin mensen die zich hiervoor hadden ingeschreven de game kunnen testen. Binnenkort is deze dus een korte tijd voor iedereen toegankelijk.

  The Crew 2 beta - vijf dagen testen

  Tijdens de Ubisoft persconferentie op de E3 werd bekendgemaakt dat de open béta op 21 juni van start gaat, en tot 24 juni duurt. Toegang tot de béta kun je krijgen via de site van de game. Ook is de béta alvast te downloaden zodat je op 21 juni meteen aan de slag kunt. Ubisoft maakte dit bekend door middel van een nieuwe trailer waarin de verschillende soorten voertuigen en de open wereld werden getoond.

  The Crew, het eerste deel, was net als zijn opvolger een op de multiplayer gefocuste racegame met een open wereld. Om fans van het eerste deel over te halen om ook The Crew 2 te kopen en te spelen heeft Ubisoft een beloningssysteem geïmplementeerd in The Crew. Je kunt door bepaalde opdrachten te vervullen in de eerste game maximaal 18 auto's vrijspelen voor gebruik in het tweede deel. Ook krijgen bezitters van The Crew automatisch een Ferrari 458 Speciale in The Crew 2.

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.