The Boogeyman verfilmd door 'A Quiet Place' schrijvers

  Er is een verfilming van Stephen King onderweg. The Boogeyman van Stephen King wordt namelijk verfilmd. Wanneer de horrorfilm uitkomt, is nog niet precies bekend.

  John Squiers

  Fox gaat aan de slag met een nieuwe verfilming van een van Stephen King's boeken. Dit keer is het The Boogeyman, een kort verhaal van de schrijver. De schrijvers van A Quiet Place, Scott Beck en Bryan Woods, zullen aan de slag gaan met deze nieuwe film.

  The Boogeyman is al meerdere keren verfilmd, maar Fox gaat nu nog een poging wagen tot een verfilming van de horror. Ook Shawn Levy, Dan Levine en en Dan Cohen werken mee aan de film. Het verhaal is in 1973 geschreven door Stephen King.

  The Boogeyman van Stephen King

  Het verhaal speelt zich af in een psychiatrische inrichting. In een kantoor omschrijft een man drie moorden, de moorden van zijn eigen kleine kinderen. Alle drie de kinderen zijn overleden nadat ze hard "Boogeyman" hebben geschreeuwd.

  Er komen nog veel meer verfilmingen van Stephen King aan, waaronder een serie gebaseerd op The Outsider. Daarnaast zijn er al vele boeken van de beroemde horrorschrijver verfilmd. Bekijk hier onze top 10 Stephen King films!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.