The Blair Witch Project vervolg komt naar de bioscoop

  Het The Blair Witch Project vervolg is 15 september te zien in de bioscoop. Blair Witch is de officiële titel van de film en wordt het tweede vervolg op de bekende horrorfilm. Dit werd allemaal bekendgemaakt op San Diego Comic Con.

  De film volgt het verhaal van drie filmstudenten die naar Burkittsvile, Maryland, trokken om bewoners te vragen naar de legende van de Blair Witch. Op de tweede dag besluiten ze in het bos te overnachten, wat op het eerste gezicht een goed idee bleek te zijn, verandert al snel in een nachtmerrie. Ze raken verdwaald in de diepte van het bos en stuiten op een ontdekking dat de Blair Witch zo maar eens echt kan zijn.

  Wat The Blair Witch Project zo enorm populair maakte was de zogeheten 'Mockumentary' stijl. Een documentaire die in scène is gezet. Voordat de film in de bioscoop te zien was, werden er al geruchten verspreid over de Blair Witch film. Hierdoor was de film zo geloofwaardig dat mensen dachten dat de film waargebeurd was en de beelden gevonden waren.

  The Blair Witch Project vervolg volgt eerste deel op

  Book of Shadows: Blair Witch 2, werd in 2002 uitgebracht als een The Blair Witch Project vervolg, maar werd nooit goed ontvangen. Blair Witch hoopt daarom een betere The Blair Witch Project vervolg te zijn. Het verhaal volgt James en een groep vrienden die het bos van de Blair Witch legende intrekken om onderzoek te doen naar de verdwijning van zijn zus Heather. Hiermee is Blair Witch dus ook een direct vervolg op zijn voorganger.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.