The Binding of Isaac release voor Switch uitgesteld

  De launch van de Nintendo Switch is een titel armer. The Binding of Isaac release voor Switch en zal pas later in maart worden uitgegeven.

  De oorspronkelijke Switch launchtitel The Binding of Isaac: Afterbirth+ heeft vertraging opgelopen. Daarom wordt de The Binding of Isaac release uitgesteld voor de Switch.

  The Binding of Isaac release voor Switch

  De The Binding of Isaac release voor Switch is uitgesteld. Vooralsnog is er nog geen exacte releasedatum vrijgegeven. Oorspronkelijk zou deze door Nicalis ontwikkelde game op 3 maart worden uitgegeven voor de Nintendo Switch. De ontwikkelaars geven echter aan dat dit onmogelijk is door problemen buiten hun macht om.

  Wat deze problemen precies zijn wordt door de ontwikkelaars niet toegelicht. Nicalis Co-founder Tyrone Rodriguez schrijft wel het volgende over het uitstellen van deze game:

  "Iedereen die de game al heeft gepre-ordered, is het misschien opgevallen dat de verzenddatum is veranderd. We waren tot nu toe niet in staat om de herziene release datum te bevestigen (door problemen die buiten onze macht liggen), maar we kunnen wel bevestigen dat The Binding of Isaas: Afterbirth+ voor Nintendo Switch is uitgesteld. Het wordt nog steeds maar we gaan 3 maart niet halen. "

  The Binding of Isaac: Afterbirth+ is een uitbreiding op de eerder op andere consoles uitgebrachte Rebirth. Het gaat hier om een random generated action RPG die ook een heleboel roguelike elementen zal kennen. In de game probeer je met Isaac te ontsnappen aan je moeder. Hierdoor raak je in een interessant verhaal verwikkeld.

  The Binding of Isaac: Afterbirth+

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.