The Batman release vertraagd samen met bekendmaking hoofdrol

  De duistere ridder uit Gotham krijgt al een nieuwe film, maar waarschijnlijk zullen we nog iets langer moeten wachten op deze nieuwe DC/Warner Bros. titel. We weten al dat Ben Affleck de rol niet zal spelen en waarschijnlijk zullen we ook binnenkort niks gaan horen. The Batman release zal nog even op zich moeten wachten.

  Uit een Tweet van Variety kunnen we halen dat de productie van The Batman pas in 2020 zal gaan beginnen. Dit zou eerst eind 2019 zijn. Het is de bedoeling om nog een extra blik te werpen op het script van The Batman, wat nog niet helemaal af is. Regisseur Matt Reeves maakte al eerder bekend op Twitter dat de productie al begonnen, maar daar komt hij nu op terug.

  Naast de productie van de nieuwe Batman-film is het ook nog eens wachten op een nieuwe acteur die in de voetsporen zal treden van Gothams duistere wreker. Eerder trad Ben Affleck al af van zijn rol als Batman, waarna de zoektocht naar een nieuwe acteur begon.

  Batman vs Superman

  Wanneer is The Batman release?

  De wereld van superhelden-films wordt op het moment gedomineerd door Marvel, met Avengers: Endgame, die nu in de bioscopen draait, maar DC heeft een redelijk indrukwekkende line-up op de planning staan. Shazam is nu te zien in de bioscoop, Joker zal 4 oktober uitkomen en Birds of Prey zal 7 februari 2020 naar de bioscoop komen.

  Ook staat er een nieuwe Wonder Woman op de planning voor 2020. Na al deze titels zou dan ook eindelijk The Batman uitkomen op 25 juni 2021. Pak je cape maar alvast uit de kast en vraag nog maar even aan je butler om ontbijt voor je te maken, aangezien Bruce Wayne dit pas weer in 2021 zal gaan doen in de nieuwe The Batman.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.