The Batman regisseur eindelijk bekend

  The Batman regisseur is toch Matt Reeves. Na het opstappen van Ben Affleck was het onduidelijk wie het roer over zou nemen. Nu is eindelijk een opvolger bekendgemaakt.

  Eind januari stapte Ben Affleck op als The Batman regisseur. Al vlug erna had Warner Bros regisseur Matt Reeves op het oog om de film over te nemen. Een week geleden werd bekend dat de onderhandelingen helemaal niet goed gingen en dat er verder werd gezocht. Nu blijkt dat ze er toch uitgekomen zijn, want Matt Reeves zal officieel de nieuwe Batman regisseur zijn.

  Dit nieuws is onthuld door Toby Emmerich, president en chief content officer van Warner Bros. Volgens Emmerich is Reeves uitermate geschikt om het paradepaardje van DC naar het witte doek te brengen.

  The Batman regisseur is Matt Reeves

  Reeves zal ook producent worden van de standalone Batman film. Verder laat Reeves weten al sinds kind af aan Batman een leuk karakter te vinden en dat hij niet kan wachten om met de iconische DC held aan de slag te kunnen. Reeves heeft eerder onder meer Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes en diens opvolger War for the Planet of the Apes geregisseerd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.