The Batman opnames beginnen in lente 2017

  De Ben Affleck Batman film lijkt op een goed schema te zijn. Het script van The Batman is in de afrondingsfase en volgens Ben Affleck, regisseur en de Batman van de film, kunnen de opnames bijna beginnen.

  De opnames van de solo Batman film beginnen in de lente van 2017. Volgens Ben Affleck, die zowel de hoofdrol heeft en de regisseur van de film is, loopt alles op schema. Een releasedatum van de nieuwe Batman film is er nog niet.

  Ben Affleck liet ook weten enorm veel respect voor de voorgangers van de Batman-films te hebben, en daar zeker rekening mee te houden voor de solo Batman film. Hij vindt dat Christopher Nolan, maker van de The Dark Knight trilogie, ontzettend goed werk heeft verricht. Ook zegt Ben Affleck respect te hebben voor Christian Bale, de vorige Batman.

  The Batman film heeft nog weinig details

  De solo Batman film van Ben Affleck bevat nog weinig details. Ben Affleck liet weten dat de naam van de film simpel blijft, hij zal kiezen voor iets zoals The Batman of Batman Movie. De verdere details van de nieuwe Batman film zijn schaars, zo lijkt het erop dat Batman het gaat opnemen tegen Deathstroke. Een releasedatum van 'The Batman' is nog niet bekend, maar na verwachting komt de film pas in 2019 uit.

  De fans van Batman hoeven niet tot 2019 te wachten op een nieuwe Batman film. Op 16 november 2017 komt namelijk Justice League uit. Justice League speelt zich af na de avonturen van Batman vs Superman: Dawn of Justice, die afgelopen jaar uitkwam.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.