The Banner Saga 3 Kickstarter releasedatum vervroegd naar de zomer

  Ontwikkelaar Stoic heeft bekendgemaakt dat de release van The Banner Saga 3 Kickstarter vervroegd is. De game moet komende zomer al uitkomen voor de PC. Tevens heeft Stoic een nieuwe trailer voor het spel uitgebracht.

  Vorig jaar is de Kickstarter voor The Banner Saga 3 van start gegaan. Via de crowdfundingwebsite heeft de game al meer dan 8000 backers gekregen. Het streefbedrag van 200 duizend dollar is zelfs meer dan verdubbeld. Met een nieuwe trailer, die draait om het karakter Fasol, heeft Stoic aangekondigd dat de game komende zomer verkrijgbaar zal zijn. In een nieuwsbrief vertelt de ontwikkelaar dat de ontwikkeling van de game goed verloopt.

  The Banner Saga 3 Kickstarter groot succes

  The Banner Saga heeft via de crowdfunding van Kickstarter opnieuw succes geboekt. Voor het eerste deel uit de serie werd ook gebruik gemaakt van de site. Het tweede deel werd gemaakt met het geld dat de eerste game opbracht, maar dit zorgde voor wat financiële problemen bij ontwikkelaar Stoic. Daarom is voor The Banner Saga 3 weer gebruik gemaakt van Kickstarter, en met succes.

  The Banner Saga 3

  Verkijgbaar vanaf 24 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.