The 100 seizoen 6 foto's verschenen op internet

  De serie The 100 krijgt seizoen 6 deze maand. Nu zijn er foto’s op internet verschenen die wat meer laten zien van dit verwachte seizoen. Hierop zijn onder andere een aantal personages te zien dat overgebleven is nadat een bom de wereld had verwoest in het afgelopen seizoen.

  The CW

  In januari is een eerder nieuwsbericht over The 100 al bekendgemaakt dat de release van het volgende seizoen plaats zal vinden op 30 april. Dit is over minder dan twee weken al. Hoe dichterbij de release komt, hoe meer details er bekend worden over het volgende seizoen. The 100 seizoen 6 heeft nu dan ook een aantal nieuwe foto’s gekregen waardoor fans van de serie al iets meer te weten komen.

  Wat is er op de foto’s van The 100 seizoen 6 te zien?

  The100.nl haar artikel laat de foto’s netjes onder elkaar zien. Hier zien we onder andere Clarke, Bellamy en Raven op de foto’s. Alle foto’s zijn na het einde van het afgelopen seizoen genomen, waar veel fans van onder de indruk waren. Dit was namelijk een einde waar veel dingen kapot gingen, van mensen tot plekken.

  Op de foto’s lijkt het dan ook alsof sommige karakters net zo geraakt zijn als de fans. Om zeker te weten dat dit zo is moeten we alleen wel wachten tot het volgende seizoen op Netflix is gepubliceerd eind april.

  Waar gaat The 100 over?

  In deze post-apocalyptische serie zit het laatst overgebleven deel van de mensheid op een ruimtestation dat de Ark heet. Hier overleven de mensen tot de aarde weer bewoonbaar is. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot. Er is namelijk te weinig zuurstof om te overleven tot de aarde weer bewoonbaar is.

  De leiders van de Ark besluiten om honderd jonge gevangenen in een capsule naar de aarde te sturen om erachter te komen hoe veilig de aarde weer is. Deze gevangenen merken wanneer ze aankomen op de planeet al meteen dat de straling geen probleem meer is, maar er zijn genoeg andere gevaren die op de loer liggen.

  Voordat je aan seizoen 6 begint van The 100 moet je wel de andere seizoenen gekeken hebben. Ken je de serie nog niet? Dan kun je in ons artikel met vijf redenen om The 100 te kijken lezen waarom je zou moeten beginnen aan deze serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.