The 100 season 6 releasedatum bekendgemaakt

  De releasedatum voor het season 6 van The 100 is bekendgemaakt. Het nieuwste seizoen van de populaire post-apocalyptische serie zal op 30 april worden uitgebracht op The CW. Wellicht volgt hierna, net als bij season 5, een snelle release op Netflix.

  Het nieuws over de releasedatum van season 6 van The 100 werd door The CW op verschillende sociale media gedeeld. Zo zagen we meteen een bericht op Twitter en Instagram. Op de foto die hierbij wordt geplaatst staan Clarke Griffin (Eliza Taylor), Bellamy Blake (Bob Morley), Octavia Blake (Marie Avgeropoulos) en Raven Reyes (Lindsey Morgan).

  De releasedatum van The 100 season 6

  Het vijfde seizoen van The 100 kwam ongeveer een jaar geleden, op 24 april 2018, uit op The CW. In Nederland hebben we hier niet zoveel aan, maar gelukkig kwam de hitserie al een week later op Netflix. Op 30 april 2019 zal het volgende seizoen van The 100 uitkomen op The CW. Het lijkt waarschijnlijk dat het zesde seizoen een week later op Netflix zal verschijnen, maar hierover is officieel nog niets bekendgemaakt.

  The 100 is een post-apocalyptische serie. Het laatste overgebleven deel van de mensheid leeft in de ruimte op een groot ruimtestation, genaamd de Ark. Door enkele technische problemen is er te weinig zuurstof om te overleven totdat de aarde weer bewoonbaar is. De oplossing hiervoor volgens de leiders aan boord van het ruimtestation is heel simpel. We sturen honderd jonge gevangenen in een capsule naar de aarde om te kijken of het al weer veilig is. Eenmaal aangekomen lijkt de straling geen probleem te vormen, maar er liggen constant andere gevaren op de loer.

  Een lang verhaal

  Om ook maar iets van het zesde seizoen van The 100 te begrijpen, zul je eerst de eerste vijf seizoenen moeten kijken. En mocht je dat allemaal nog willen doen voordat het zesde seizoen op 30 april 2019 uitkomt, wordt het een flinke bingewatch-sessie. De afleveringen duren namelijk gemiddeld veertig minuten en er zijn minimaal dertien en maximaal zestien afleveringen per seizoen. Wij hebben een The 100 seizoen 2 review op de website staan. Hierin kun je lezen of deze serie misschien iets voor jou is!

  De gehele serie is nu bij bol.com te koop voor nog minder dan 35 euro.

  Dit artikel is op 15 mei 2020 bijgewerkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.