Teufel Black Friday pre-sale - Flinke korting op audioproducten

  Black Friday zit er echt aan de komen. Op vrijdag 23 november zullen er op veel websites torenhoge kortingen zijn. Ook Teufel.nl gaat - net als vorig jaar - tijdens Black Friday stunten. Teufel heeft nu al een Black Friday pre-sale met flinke kortingen op verschillende producten.

  Teufel

  De aanbiedingen tijdens de Teufel Black Friday pre-sale heten de Black Deals. De kortingen op veel audioproducten kunnen oplopen tot wel veertig procent. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een box of headset met flinke korting. Hieronder staan een paar van de beste aanbiedingen van de Teufel Black Friday pre-sale. Voor de volledige lijst met aanbiedingen kun je kijken op de website van Teufel.

  De beste Teufel Black Friday pre-sale aanbiedingen

  De kortingen kunnen dus wel oplopen tot meer dan 1000 euro. Dan betaal je nog wel altijd 1799,99 euro LT 4 IMPAQ “5.1-SET L” maar dan heb je ook wel wat. Hiervoor krijg je namelijk een complete set met blu-ray ontvanger. Deze set kan worden gebruikt voor indrukwekkend geluid tijdens het gamen, om muziek af te spelen en om een film te kijken.

  De Real Blue NC is een draadloze bluetooth koptelefoon, waarmee je prachtig geluid kunt afspelen. Het is de eerste hybride noise cancelling koptelefoon van Teufel. Er zit een succesvolle active noise cancelling chip in het apparaat, waardoor je op elk moment van de dag ongestoord muziek kunt luisteren.

  Hou de website in de gaten voor meer Black Friday deals

  Hou onze website in de gaten voor een overzicht van alle Black Friday aanbiedingen. We zullen deze aanbiedingen plaatsen, wanneer ze bekend worden gemaakt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.