Tetris Effect release aangekondigd! Nog vier aankondigingen te gaan

  Tetris Effect release aangekondigd. Dit is de eerste van vijf aankondigingen die Sony in de aanloop naar E3 2018 doet. De andere vier worden de komende dagen onthuld.

  Sony heeft de eerste van vijf aankondigingen bekendgemaakt in de aanloop naar E3 2018. De game komt later dit jaar nog uit op PlayStation 4 en PlayStation VR. De game is gemaakt door Tetsuya Mizuguchi, de maker van Rez Infinite en Lumines. De game wordt gemaakt door zijn studio Enhance.

  Tetris Effect zal uitgebracht worden met verschillende modi, waaronder Marathon, Ultra en Sprint. Ook zullen er een aantal nieuwe modi aanwezig zijn in Tetris Effect, maar welke dit zijn is op het moment nog niet bekend. Er wordt een nieuwe mechanic gëintroduceerd in Tetris Effect, namelijk 'The Zone'-mechanic waarbij het mogelijk is om de tijd even stil te zetten.

  Later dit jaar zal er ook nog een demo van het spel uitkomen en voor nu zal de game speelbaar zijn tijdens E3 2018. De game komt in het najaar van 2018 uit. Een prijs is op het moment nog niet bekendgemaakt door Sony.

  Tetris Effect release komt niet als een verrassing

  Sony kondigde aan dat er vanaf vandaag elke dag een nieuwe PlayStation 4 games onthulling zou aankomen in de aanloop naar E3 2018. Dit is dan ook de eerste van de vijf aankondigingen. Morgen zal er een releasedatum worden aangekondigd van een Worldwide Studios-titel. Hieronder kun je duidelijk en overzichtelijk de planning voor de komende dagen bekijken:

  • Donderdag 7 juni om 5:00 's avonds: Een releasedatum voor een opkomende Worldwide Studios-titel
  • Vrijdag 8 juni om 5.00 's avonds: Aankondiging van een nieuwe PS4 titel
  • Zaterdag 9 juni om 5.00 's avonds: Aankondiging van een nieuwe PlayStation VR titel
  • Zondag 10 juni om 5.00 's avonds: Details over een eerder verwachte PS VR game

  Voor meer over E3 2018 kun je onze speciale E3-pagina in de gaten houden. Je kunt daar ook lezen over hoe Sony E3 2018 kan winnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.