Terugkeer van Jeff Goldblum in Jurassic World 2

  Maak je klaar voor Jeff Goldblum in Jurassic World 2. Deze film wordt een vervolg op Jurassic World uit 2015. Naast de herintroductie van Jeff Goldblum uit de eerste twee films wordt er nog een aantal andere veranderingen doorgevoerd in Jurassic World 2.

  Deze film wordt de vijfde film in de Jurassic Park serie. De eerste drie delen kwamen uit in 1993, 1997 en 2001. De eerste twee delen werden gemaakt door de legendarische regisseur Steven Spielberg, en het derde deel werd geregisseerd door de minder bekende Joe Johnston. In 2015 kwam er een nieuwe Jurassic Park film, met de titel Jurassic World die geregisseerd werd door Colin Trevorrow

  De regisseur van Jurassic World 2 zal Trevorrow zijn, in zijn plaats komt Juan Antonio Bayona. Bayona regisseerde onder ander ook de door critici geprezen dramafilm The Impossible in 2012. De regisseur tweette eerder al een afbeelding uit de film.

  Schijnbaar gaat er in het nieuwe deel veel veranderen. Zo zou de film een donkerdere en serieuzere toon aannemen. Ook heeft Bayona al aangegeven dat hij verhaalelementen van oudere Jurrasic Park films zal meenemen in het plot van Jurassic World 2.

  Bevestiging Jeff Goldblum in Jurassic World 2

  In een artikel van The Hollwyood Reporter is te lezen dat Goldblum weer de rol zal vertolken van Dokter Ian Malcom. Hij speelde deze rol ook in Jurassic Park uit 1993 en The Lost World: Jurassic Park (in de volksmond vaak Jurassic Park 2 genoemd) uit 1997.

  Andere acteurs uit de eerste Jurassic World film uit 2015 zoals Chris Pratt, die Owen Grady speelt en Bryce Dallas Howard, die Claire Dearing speelt, hadden hun rollen al bevestigd in de film.

  Jurassic World 2 is nog een werktitel. Hoe de film precies officieel gaat heten is nog niet bekend. De film zal naar verluidt gaan uitkomen op 7 juni 2018 in Europa.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.