Terugkeer van brutalities in Mortal Kombat X

  Er komen nu ook brutalities in Mortal Kombat X. Deze klassieke finishing move zal een vernederende factor toevoegen, volgens ontwikkelaars bij NetherRealm. Hier werd meer over verteld in een video op het YouTube account van Mortal Kombat Community. Het filmpje zie je hierboven.

  Er werd bekendgemaakt dat Mortal Kombat X meer dan 100 brutalities zal bevatten. Anders dan de fatalities, die uit te voeren zijn door een serie van knoppen in te drukken, moet je bij brutalities voldoen aan bepaalde eisen. Je moet bijvoorbeeld een gevecht winnen door middel van een worp of je mag bijvoorbeeld de hele wedstrijd niet blokken.

  De brutalities zullen geen extra damage veroorzaken of een wedstrijd oneerlijk maken. Het is simpelweg een manier om de laatste klap uit te delen.

  Aanpassingen in Brutalities in Mortal Kombat X

  Brutalities waren voor het eerst uit te voeren in Ultimate Mortal Kombat 3 en waren van oorsprong een lange combo waarna je tegenstander explodeert. NetherRealm wilde nu iets wat beter past bij de gameplay en heeft dus wat veranderingen aangebracht bij de brutality. In de video vind je meer informatie over deze brutalities en wat er is veranderd.

  Mortal Kombat X komt op 14 April uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.