Terminator Dark Fate trailer zal donderdag te zien zijn

  Vanaf donderdag zal er een trailer te zien zijn van de volgende Terminator film. Dit laat Arnold Schwarzenegger weten op Twitter. De zesde film in de franchise film zal Terminator Dark Fate heten. Het is een vervolg op Terminator 2: Judgment Day.

  Schwarzenegger laat weten dat hij, dankzij zijn kennis van de toekomst, kan verklappen wanneer de Terminator Dark Fate trailer uitkomt. Op zijn Twitteraccount is een korte teaser te zien.

  Deze teaser bevestigt dat Dark Fate de uiteindelijke titel zal zijn en dus niet langer een werktitel is. Ook wordt onthuld dat de eerste trailer op 23 mei 2019 om 6.00 uur PST te zien zal zijn. In Nederland is dat op dezelfde dag om 15.00 uur. Afgezien van setfoto’s zullen dit de eerste beelden van de film zijn.

  Wat weten we al over de film?

  Hoewel Dark Fate de zesde film in de reeks wordt zal het enkel een vervolg zijn op de eerste twee films. Rise of the Machines, Salvation en Genisys zullen dus niet meegenomen worden. Je hoeft ze dan ook waarschijnlijk niet gezien te hebben om Dark Fate te volgen.

  James Cameron, schrijver en regisseur van de eerste twee Terminators is als schrijver betrokken bij Dark Fate. Tim Miller (Deadpool) zal de regie op zich nemen. Naast Arnold Schwarzenegger, die wederom de Terminator speelt, zal ook Linda Hamilton terugkeren om de rol van Sarah Connor op zich te nemen. Nieuwkomers zijn onder andere Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) en Gabriel Luna (Agents of SHIELD).

  Wanneer komt Terminator Dark Fate uit?

  Vanaf 23 oktober draait de nieuwe Terminator in Nederlandse bioscopen, iets later dan aanvankelijk gedacht werd. Het is dus nog even wachten tot de film uitkomt. Wel geeft dit je meer dan genoeg tijd om de eerste twee Terminator-films nog eens te kijken. Als je wil heb je zelfs ook ruim de tijd om de rest van de films te kijken. Of dat de tijd waard is is aan jou.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.