Tekken X Street Fighter niet dood volgens Katushiro Harada

  Geen zorgen, Tekken X Street Fighter is niet dood! regisseur Katushiro Harada heeft in een interview met Polygon bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

  Tekken X Street Fighter is sinds zijn aankondiging al meerdere keren uitgesteld, waardoor sommige mensen geloven dat de game niet bestaat.

  Nee, het gaat hier niet over Street Fighter X Tekken uit 2012, maar Tekken X Street Fighter, de cross-over tussen de twee fighting game franchises met de bekende 3D gameplay van Tekken. In het interview met de website Polygon werd over veel onderwerpen gepraat, maar hij liet ons ook weten dat Tekken X Street Fighter ooit het daglicht zal zien:

  “Het is heel moeilijk om over te praten. Duidelijk, ik had het origineel gepland om het veel eerder uit te brengen dan waar we nu naar kijken"

  "Mensen hebben het al zo lang over de game dat het ze niet zal verrassen als je de game normaal uitbrengt. Hey, je kan het morgen spelen!"

  Harada verwijst daar de free-to-play game Tekken Revolution, die een week nadat deze was aangekondigd al uitkwam. Of Namco hetzelfde gaat doen met Tekken X Street Fighter, daar wilde Harada niks over verklappen.

  "Ik weet niet of dat is wat we gepland hebben, maar we zijn een soort van verrassing van plan."

  Tekken X Street Fighter bestaat nog steeds, de focus ligt op Tekken 7

  Tekken X Street Fighter is dus nog steeds in ontwikkeling en Harada heeft bevestigd dat er momenteel 40 mensen aan de game werken. Hij noemt als reden voor de uitstelling van de game de oververzadiging van fighting games op de markt. Wanneer de game moet gaan uitkomen, dat is dus nog steeds niet duidelijk.

  Harada liet weten dat de focus van Namco momenteel op Tekken 7 ligt. Wanner díe game moet uitkomen, is ook nog niet bekend.

  Street Fighter X Tekken

  Verkijgbaar vanaf 9 march 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.