Tekken 7 gameplay trailer tijdens Microsoft E3 conferentie vertoond

  Bandai Namco heeft een gloednieuwe Tekken 7 gameplay trailer vertoond tijdens de Microsoft E3 persconferentie. Daarbij bracht de ontwikkelaar ons nog een leuk cadeautje.

  Toen Bandai Namco het podium betrad tijdens de Microsoft E3 persconferentie was op de achtergrond al het logo met Jin en Kazuya te zien. Daarmee wist iedereen meteen hoe laat het was: tijd voor een Tekken 7 onthulling. Die onthulling was een nieuwe gameplay trailer van Tekken 7.

  Alle hoeken van de kamer

  De gameplay trailer, zoals die ook boven dit artikel te zien is, volgt een gevecht tussen Heihachi Mishima en AKuma uit de Street Fighter serie. Akuma komt namelijk een belofte inlossen en dat betekent dat hij Heihachi een pak rammel moet verkopen.

  Een onderdeel van de gloednieuwe verhaallijn die de verhalen van alle karakters als een soort film aan elkaar moet lussen. Het gevecht ging lekkerlijk van de ene hoek van de tempel naar de andere hoek. Daarmee was een aantal nieuwe elementen ook goed zichtbaar. Zo lijken de levels te reageren op de acties van de speler. Er stort bijvoorbeeld iets op de achtergrond in of iemand wordt door een muur geramd.

  Daarbij was er ook een soort supermove te zien vanuit Akuma's kant, die een aantal klappen incasseerde en vervolgens alsnog een knal op zijn kop kreeg. Dat ging vanuit Heihachi gepaard met de invoer van een speciale toetsencombinatie die op het scherm te zien was.

  Tekken 7 komt ergens in het begin van 2017, maar dat is nog niet alles: Xbox Gold leden kunnen nu namelijk de Xbox 360 versie van Tekken Tag Tournament 2 gratis downloaden om alvast te oefenen.

  Tekken 7

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.