Teenage Mutant Ninja Turtles krijgt een tweede film

  In de Verenigde Staten draait Teenage Mutant Ninja Turtles sinds 8 augustus in de bioscoop en de eerste verkoopcijfers voorspellen goede resultaten. Daarom kondigt Paramount met trots aan dat er een vervolg komt op Teenage Mutant Ninja Turtles.

  Paramount maakt de schatting dat Teenage Mutant Ninja Turtles op dit moment in totaal 65 miljoen dollar heeft opgebracht in de Verenigde Staten en 97,3 miljoen dollar wereldwijd. Met zulke cijfers durft Paramount het aan om een vervolg te maken, waarvoor meteen de schrijvers Josh Appelbaum en Andre Nemec zijn ingeschakeld om ook dit tweede script te schrijven. Voor het tweede deel is zelfs al een releasedatum vastgelegd op 3 juni 2016.

  Michael Bay keert terug voor het vervolg

  Een terugkeer van regisseur van Jonathan Liebesman is alleen een groter vraagteken. Zo kan hij ervoor kiezen om iets anders te doen, zoals regisseur Rupert Wyatt deed na Rise of the Planet of the Apes. Bij deze film werd ook kort na de release besloten om een vervolg te maken. Wat wij wel zeker weten is dat Michael Bay en zijn Platinum Dunes team terugkeren als producers voor het vervolg van Teenage Mutant Ninja Turtles.

  De eerste Teenage Mutant Ninja Turtles film wordt verwacht op 21 augustus in Nederland met grote rollen weggelegd voor Megan Fox, William Fichtner, Will Arnett, Whoopi Goldberg en de stemmen van Tony Shalhoub en Johnny Knoxville. In België komt de film slechts een week later uit, op 27 augustus om precies te zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.