Teenage Mutant Ninja Turtles DLC komt naar Injustice 2

  Vechtgame Injustice 2 krijgt nieuwe content. En wat blijkt? We kunnen binnenkort aan de slag met een Teenage Mutant Ninja Turtles DLC.

  De keuze van ontwikkelaar NetherRealm Studios om de Teenage Mutant Ninja Turtles hun opwachting te laten maken in de game is een opvallende. In Injustice 2 draait het namelijk om superhelden en vijanden van DC Comics die tegen elkaar vechten en daar horen de schildpadden niet bij.

  De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn niet de enige personages die naar Injustice 2 komen. In de trailer van de DLC, die de naam Fighter's Pack 3 met zich mee krijgt, zien we namelijk ook Enchantress en Atom langskomen. Van laatstgenoemde wisten we overigens al dat die in de toekomstige DLC aanwezig zal zijn.

  Nog geen releasedatum voor Teenage Mutant Ninja Turtles DLC

  Er is nog geen releasedatum bekend voor de DLC. Wel weten we dat Atom in early access gaat vanaf 12 december. De andere personages komen daarna pas.

  Injustice 2 kwam in mei van dit jaar uit voor de PlayStation 4, Xbox One en mobiele telefoons. Een PC versie is ook in de maak en is vanaf morgen verkrijgbaar.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.