Tech- en entertainmentsite Mashable van start in de Benelux

  Vandaag is de tech- en entertainmentwebsite Mashable gelanceerd in de Benelux. De Nederlandstalige editie zal zowel unieke content maken voor de lokale markt als het beste aanbod van de internationale editie cureren.

  Mashable is al meer dan 10 jaar een begrip met content over tech, cultuur en entertainment voor een toegewijd internationaal publiek. Verhalen over mensen, producten en innovaties die onze connected levens vormgeven worden dagelijks wereldwijd gedeeld en bezocht door meer dan 70 miljoen unieke bezoekers.

  De Benelux editie zal enerzijds originele content produceren, speciaal gemaakt voor de lokale markt, en anderzijds het beste van Mashable’s wereldwijde, unieke content cureren. Daarmee voegt Mashable Benelux zich bij een groeiende familie van internationale edities die nu verder bestaan uit het Verenigd Koninkrijk, Australië, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, India en Italië.

  Head of content

  Aan het hoofd van de nieuwe editie staat mediaspecialist Jan Meijroos, die zijn meer dan 20 jaar aan ervaring binnen de games- en entertainmentjournalistiek meebrengt. De website is vandaag gelanceerd en te bereiken via nl.mashable.com. Ook kun je alles volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.