Tearaway Unfolded release en pre-order details bekend

  Sony kondigt op haar blog aan dat de Tearaway Unfolded release komt te vallen op 9 september. Ook krijgt iedereen die de game heeft besteld twee pakketjes vol content.

  De gratis DLC brengt een glinsterend gouden blad dat je op je hoofdband kunt plaatsen en een exclusief Journey-kostuum, zodat je door de wereld van Tearaway kunt lopen in een herkenbare stijl.

  Ook de Sackboy en Baby Wendigo papieren vliegtuigen krijg je. Maar het gaafste zijn misschien wel de vier decoraties van de games Lemmings, Gravity Rush, No Man's Sky en The Order: 1886 waarin je kunt ronddwalen en speciale missies moet voltooien. Ook krijg je de originele soundtrack van de game.

  Tearaway Unfolded release in september

  Tearaway Unfolded is het vervolg van Tearaway op de PS Vita en heeft een heel aparte grafische stijl en maakt veel gebruik van de verschillende besturingsmogenlijkheden van je DualShock 4.

  Je speelt met een papieren personage in een papieren wereld. Net als Paper Mario, maar dan volledig 3D. De game lijkt erg veel weg te hebben van LittleBigPlanet, vooral de gameplay en het kleurenpalet.

  Op 9 september 2015 komt Tearaway Unfolded exclusief naar de PS4.

  Tearaway Unfolded

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.