Tearaway Unfolded aangekondigd voor PS4

  Tearaway, de met 3 BAFTA's bekroonde game voor de PlayStation Vita, komt naar de PlayStation 4. De game maakt gebruik van alle nieuwe functies van de DualShock 4 om de PS Vita ervaring zo goed mogelijk na te bootsen. Voor de PS4 versie zijn daarnaast een aantal nieuwe functies toegevoegd.

  Met Tearaway unfolded proberen de makers van de game je, net als bij de PS Vita, het gevoel te geven dat je 'in de tv springt'. Zo gebruik je de DualShock 4 controller om dingen als het ware in de tv te gooien of uit de tv te trekken. De lightbar gebruik je om licht in de wereld te schijnen om dingen te laten groeien en ontwaken. Swipen over het touchpad veroorzaakt wind en als je hem ingedrukt houdt, kun je elementen uit de wereld naar beneden drukken.

  De omgeving Tearaway is voor de PS4 helemaal vernieuwd. De wereld is een stuk groter en kent een groot aantal nieuwe gebieden om te ontdekken. Daarnaast zagen we gloednieuw een papieren vliegtuigje voorbij komen in de trailer.

  Tearaway Unfolded komt in 2015 naar de PlayStation 4. De originele game verscheen in november 2013 op de PS Vita. Rox bekroonde de titel destijds met een mooie 8 in haar Tearaway review. Het spel is van de makers van de succesvolle Little Big Planet franchise.

  Tearaway Unfolded

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.