Tales of Xillia komt 9 augustus naar Nederland

  Europese fans van de Tales serie wachten al ontzettend lang op Tales of Xillia. Gelukkig heeft Namco Bandai bekendgemaakt dat de game dan eindelijk dit jaar in de winkels zal liggen. Ook verschijnt er een speciale Collector's Edition van de game.

  Tales of Xillia is al sinds 2011 in Japan verkrijgbaar. Er is intussen zelfs al een vervolg van de game uit in Japan, maar wij Europeanen wachten nog altijd op het origineel. Namco Bandai heeft nu eindelijk een datum bekend gemaakt, namelijk 9 augustus.

  De game verschijnt exclusief voor de PlayStation 3 en kent naast de normale versie nog twee speciale edities. De Day One (ook D1 genoemd) Edition bevat een aantal extra's voor fans die de game pre-orderen. Deze versie is even duur als de standaard versie en heeft een art book en de originele soundtrack.

  Ook is er een Milla Maxwell Collector's Edition. Daarin zit een Milla figurine van 20,5 cm, een hardcover art book, de soundtrack en een speciale verpakking. Deze editie is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en is voor 100 euro te koop op de Tales website.

  Tales of Xillia verschijnt op 6 augustus in Amerika en 9 augustus in Europa voor de PlayStation 3.

  Tales of Xillia

  Verkijgbaar vanaf 9 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.