Take-Two release van grote geheime franchise is uitgesteld tot 2020

  Het zal geen verrassing zijn dat Take-Two met nieuwe games gaat komen. Maar de grote vraag is welk franchise nu aan de beurt is om een game te krijgen. Het gaat nog wel even duren voor we het gaan horen want een geheime Take-Two release is uitgesteld.

  Take-Two was van plan om in 2019 een release te brengen van een grote franchise. Daarentegen is nu bekend geworden dat deze nog vooralsnog geheime titel tot zeker 2020 zal worden uitgesteld. Kortom, ook langer wachten tot we weten wat voor game het wordt.

  Take-Two release blijft een geheim

  Take-Two is het moederbedrijf van uitgevers Rockstar Games en 2K Games. Waarschijnlijk gaat het om een release van 2K die is uitgesteld. Er gingen geruchten rond dat het om een derde deel van Borderlands zou gaan, andere geruchten duidde op een nieuwe BioShock game die zou worden ontwikkeld onder de codename Parkside. Daar zullen we dus nog een tijd op moeten wachten.

  Eerder werd al bekend dat het onwaarschijnlijk was dat Borderlands 3 tijdens E3 zou worden aangekondigd. Dit wekt de suggestie dat het om een derde Borderlands gaat die nu tot 2020 is uitgesteld. Tijdens de E3 wordt er voornamelijk gericht op games die al eerder op de markt zullen komen. De toekomst moet in ieder geval leren om welke titel het daadwerkelijk gaat.

  In ieder geval Red Dead Redemption 2

  Tot we weten wat deze game wordt, moeten we het dus doen met andere titels van 2K en Rockstar. Niet erg, want op het moment staat ook nog Red Dead Redemption 2 op de agenda. Deze titel komt in oktober uit, dus dat is een titel om in ieder geval naar uit te kijken.

  Benieuwd wat je van Red Dead Redemption moet verwachten, dan staat er voor jou een special klaar met voorpret over waar naar uit wordt gekeken.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.