T-Mobile storing zorgt voor problemen met televisie en internet

  Momenteel is er een storing gaande bij T-Mobile. De storing begon zondag om tussen 14:00 en 16:00 en is nu nog steeds niet voorbij. De meeste problemen gaan over het televisiesignaal, maar er zijn ook veel klachten over de vaste lijn. Dat blijkt uit meldingen van allestoringen.nl.

  Mike Mozart & JeepersMedia

  T-Mobile zei het volgende op haar platform:

  ‘’We krijgen meldingen binnen dat op verschillende plekken problemen kunnen worden ervaren met de diensten van T-Mobile Thuis. We zijn druk bezig met het onderzoek. Excuses voor het ongemak! Weet dat we er alles aan doen om de problemen zo snel als mogelijk op te lossen!’’

  Zondag om 12:00 kwamen de meeste meldingen binnen, namelijk wel 1147 keer. Veel gebruikers meldden dat zij los van de problemen met de televisie en vaste lijn, ook slecht tot geen internet hebben. De storing lijkt uit het gehele land te komen, maar de meeste klachten waren afkomstig uit de Randstad. Wanneer de problemen precies opgelost zullen zijn is nog niet bekend. De van T-Mobile lijkt wat gemeen te hebben met de storing van Ziggo, die vorige maand plaats vond.

  Ook op Twitter reageerde T-Mobile op de storing

  Een paar maanden geleden was er ook al een grootschalige storing van de aanbieder. De meldingen toen gingen ook over internet, maar ook over mobiel bellen en het feit dat er geen bereik was. Vooral de Randstad was toen getroffen. De provider zegt de klachten serieus te nemen en een oplossing te zoeken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.