T-Mobile storing zorgt voor netwerkproblemen

  Er was sprake van een T-Mobile storing voor telefoongebruikers. Het netwerk was op sommige locaties niet zo stabiel. De diensten van T-Mobile werkten door de storing niet goed of helemaal niet.

  Via het T-Mobile forum meldt het telecombedrijf dat er een storing plaatsvond. Waar de storing precies door werd veroorzaakt, is niet bekendgemaakt door het bedrijf. Verschillende gebruikers kampten met de problemen, waaronder gebruikers uit steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

  Volgens T-Mobile werden er updates naar buiten gebracht over de storing wanneer er meer bekend is. Ook heeft het bedrijf zijn excuses aangeboden voor de problemen die bij het bedrijf ontstaan zijn. Het tussentijdse advies van T-Mobile was om je telefoon om de zoveel tijd volledig uit te schakelen en opnieuw op te starten. Hierdoor kon je jezelf opnieuw aanmelden bij het netwerk.

  Op de website Allestoring.nl kwamen sinds 15.00 veel meldingen binnen vanuit verschillende plaatsen in en rondom de randstad. De meldingen gaan over problemen met het mobiele internet, mobiel bellen en dat er geen bereik is. Wat de grootte van de storing is, is ook onbekend al leek de Randstad flink getroffen te zijn.

  T-Mobile storing oorzaak gevonden

  Inmiddels is de oorzaak van de storing bekend bij T-Mobile. T-Mobile is dan ook bezig met het oplossen van de storing en is bezig met het herstellen van de service. Volgens het bedrijf kunnen vele klanten dan ook alweer gebruikmaken van de diensten. Wat de oorzaak precies was, heeft T-Mobile niet bekendgemaakt.

  Recentelijk moest het bedrijf ook al de gevolgen ondergaan van het afschaffen van dataroaming. Dit zorgde voor een flinke daling in de omzet. Ook worden KNIPPR abonnementen vanaf 1 juni stopgezet na een besluit van T-Mobile. Dit heeft volgens T-Mobile te maken met dat het te vroeg is voor KNIPPR om een grote doelgroep aan te spreken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.