T-Mobile begint met activatie sterker 4G-netwerk op 900 MHz

  T-Mobile is vandaag begonnen met de activatie van haar 4G-netwerk op 900 MHz. Hierdoor hebben gebruikers sterkere internetverbinding binnenshuis en extra capaciteit in de buitengebieden.

  T-Mobile is in Amsterdam gestart met de activatie van de 900 MHz frequentie op het 4G-netwerk. Hierdoor hebben klanten met een T-Mobile abonnement verbeterd mobiel internet binnenshuis en in de buitengebieden. Tevens zal er nu op drukke momenten waarop veel klanten tegelijk gebruik maken van het netwerk voldoende capaciteit beschikbaar zijn.

  Amsterdam heeft primeur met 4G-netwerk op 900 MHz

  Het 4G-netwerk zal vandaag als eerste in gebruik worden gesteld in Amsterdam. De Randstad kan vanaf augustus 2015 het vernieuwde 4G-netwerk van T-Mobile ervaren.

  Uit een onafhankelijk data-analyse van DIKW in het eerste kwartaal van 2015 blijkt dat het gemoderniseerde netwerk van T-Mobile als snelste uit te test komt op download-, upload- en pingsnelheid.

  T-Mobile maakte eerder bekend dat het in oktober 2015 landelijke 4G-dekking aanbiedt. Hiermee zullen 95 procent van alle inwoners van Nederland wonen in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.