T-Mobile 4G+ verbinding vanaf november beschikbaar

  Na KPN en Vodafone zal ook T-Mobile 4G+ aanbieden in Nederland. Het bedrijf zal vanaf november dit jaar de nieuwe verbinding uitrollen in Nederland. De precieze dekkingsgebieden zijn hiervan nog onbekend.

  Een 4G+ verbinding is nóg sneller dan een standaard 4G-verbinding, en kan maar liefst 225 Mbit per seconde bereiken. De T-Mobile 4G+ verbinding komt wat later dan de concurrenten, vanwege de beperkte frequentie die het bedrijf tot haar beschikking had.

  T-Mobile 4G+ dekking door twee frequenties

  T-Mobile had tot voor kort namelijk alleen de 1800 MHz frequentie tot haar beschikking. De hogere snelheid van 4G+ kan worden behaald door een smartphone op twee frequenties tegelijk te verbinden. Doordat T-Mobile nu ook de 900 MHz frequentie uitrolt kan het binnenkort 4G+ aanbieden.

  Als alles volgens plan verloopt, heeft 75 procent van de T-Mobile klanten in Nederland eind dit jaar toegang tot het 4G-netwerk via de 900 MHz frequentie.. Door de uitrol van de 900 MHz frequentie zullen T-Mobile klanten ook thuis op de bank een betere internet-verbinding krijgen en zal dus 4G+ binnenkort mogelijk zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.