System Shock 3 release onthuld via website

  Het lijkt erop dat een System Shock 3 release daadwerkelijk gaat gebeuren. Er is namelijk een System Shock 3 teaser website opgedoken, afkomstig van de studio Otherside Entertainment.

  Otherside Entertainment heeft een System Shock 3 teaser online gezet in de vorm van een aantal simpele websites. De eerste website is bijna geheel zwart en showt alleen een knipperend System Shock 3 logo. De tweede website is ook bijna geheel zwart en laat een countdown zien, die op dit moment op 5 dagen en 17 uur staat. Waarschijnlijk zullen we dus over iets meer dan vijf dagen meer informatie de System Shock 3 release te horen krijgen.

  System Shock 3 is niet te verwarren met de System Shock remake, die recent werd aangekondigd. De System Shock remake wordt ontwikkeld door Night Dive Studios en het hierbij zal gaan om een volledige remake van de game uit 1994. System Shock 3 daarentegen zal een reboot voor de franchise worden.

  System Shock 3 release door Otherside Entertainment

  Otherside Entertainment is een kleine studio die zich focust op het maken van reboots van klassieke gamereeksen. Op dit moment werkt de studio aan Underworld Ascendant, een reboot van Ultima Underworld. Het lijkt er dus op dat deze studio zich ook gaat richten op een reboot van de System Shock franchise. Op dit moment is nog niets bekend omtrent de game.

  System Shock 2

  Verkijgbaar vanaf 31 july 1999

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.