System Shock 3 aangekondigd na verschijnen teaserwebsite

  Na het verschijnen van de teaserwebsite vorige week, is nu officieel System Shock 3 aangekondigd. Ontwikkelaar OtherSide Entertainment heeft de website aangepast met onder andere een audiofragment.

  Als je geïnteresseerd bent in de game, kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief met updates over de game. Verder krijgen mensen met belangstelling een vragenlijst via monkeysurvey voorgescholteld nu System Shock 3 aangekondigd is. Hierin staan onder andere vragen in over of je al eerder een System Shock game hebt gespeeld en wat je favoriete platform is. Een bijzondere vraag gaat over virtual reality: er wordt gevraagd wat je van VR vindt als laatste vraag in de enqûete.

  System Shock 3 aangekondigd - mogelijk VR ondersteuning?

  Met behulp van de vraag over VR wil OtherSide Entertainment mogelijk polshoogte nemen of spelers zitten te wachten op een VR ondersteuning. Op welke platforms de game uit moet komen, is niet duidelijk op het moment. Wel lijkt het erop dat een PC versie uitkomt. Een PS4- en Xbox One versie lijkt op het moment ook nog niet uitgesloten.

  System Shock 1 en 2 kwamen in respectievelijk 1994 en 1999 uit. Destijds kwamen de games uit voor de PC. Op het moment wordt er ook gewerkt aan een remake van het originele System Shock. Aan de remake wordt gewerkt door Night Dive Studios.

  Wanneer System Shock 3 precies uit moet komen en op welke platformen, is op het moment nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.